Klassisk Ballett

Vi har ballettklasser for alle barn, ungdom og voksne fra og med førskolealder til godt voksne. Noen kurs går én gang i uken, mens andre kurs går opptil tre ganger i uken. Hvis du vil danse flere klasser enn dette er det også fullt mulig. 

Klassisk ballet er grunnlaget til teknikken i alle danseformer. Du vil oppleve økt kroppsbeherskelse, bedre koordinasjon, fleksibilitet og få bedre holdning. Barna utvikler koordinasjon, kondisjon, sans for rytme og musikalitet samt selvdisiplin og selvsikkerhet. En ballettklasse er satt sammen av fire deler; en rekke øvelser ved barren (stangen), øvelser i senter (rolige, sakte store trinn) og allegro (ulike hopp) øvelser og trinn over gulvet. Klassene avsluttes gjerne med en koreografi.

Vinderen Dansestudio har sitt eget kompani for de som elsker ballett og vil danse mer enn de klassene som finnes på den ordinære timeplanen. Her kan du lese mer om BaViDa og finne ut hvordan du kan søke opptak!

Til dere som er på facebook; bli gjerne med i gruppen til Cecchetti Ballett på Vinderen Dansestudio. Der kommer også informasjon, bilder og andre ting. Her er link.  

 

Her får du kjøpt DVD fra Coppelia (2017) og Tornerose (2016)

 

Her finner dere bilder fra diverse forestillinger og event

Årsplan for danseåret 2017/2018

Her finner du ukeplan for danseåret 2017/2018. Her ligger ekstra klasser, se-på-timer, fellestreninger og oversikt over timeplan i desember og januar samt BaViDa treninger.

 

Nøtteknekkeren 2017

Her finner du historien 

Her finner du gruppeinndelinger.