Bygdøy

Våren 2008 startet Vinderen Dansestudio opp med dansekurs for barn og unge på Bygdøy. Her leier vi lokalene til Health Angels to ganger i uken. Vi tilbyr klasser i barnedans, jazz, jazz/funk og hiphop/funk. Vårt mål er å formidle bevegelse og danseglede til barn og unge i deres nærmiljø. Her kan barna komme og bli svette og varme sammen med vennene sine i trygge rammer. Hvert kurs avsluttes med se-på-time og/eller forestilling. Da inviterer vi familie og venner! For at vi skal ha forestilling på Bygdøy skole må vi ha nok elever til dette. Hvis ikke blir det små visningsklasser på studio. 

Elise underviser på Bygdøy våren 2018. Hun gleder seg til å danse med alle våre fantastiske danseelever på Bygdøy. TIdligere har vi satt opp flere flotte forestillinger og sommeren 2017 ble alle dansere fra Bygdøy med på vår store forestilling Summerparty på Marienlyst skole. Alle danserene gjorde en super innsats og vi er veldig stolte av dere alle. 

 

Ta kontakt ved behov dans@vinderendansestudio.no   eller send sms til Giske på 90830148 så ringer hun deg så snart hun kan .

her finner du timeplanen og påmelding

 

 

 

 

 Vi holder til på Bygdøhus hos Health Angels  

Adressen er: Huk Aveny 45, Bygdøhus.