Lisa Marie Lunden

-

Underviser i funk, hiphop, girlystyle, contemporary, jazz commercial og raggafusion.

Lisa Marie er utdannet danser og dansepedagog med bachelor fra Norges Dansehøgskole 2015. Med stort hjerte for hip hop har hun gått fra å være selvlært til å bli en profilert danser innen streetdance miljøet. Hun har siden 2016 vært medlem av Radix Dance Crew, et urbant hiphop kompani i Oslo, hvorav hun har medvirket i flere show og forestillinger. Se www.radixcrew.com

 
Lisa har tidligere vært med i anerkjente kompanier som "Soulstars" ved Oslo Streetdance Studio og DaYo (Dancing Youth) med Cre-8 og har gjort forestillinger, musikkvideoer og show for kjente innenlandske og utenlandske artister. Bl.a "Urban X" forestilling på Operaen i Oslo, danser for Erik og Kriss (NO), The Voice TV, Rick Ross og Saigon (US), Bobby Valentino (US) og Jay Sean (UK).
 
Videre har hun medvirket og turnert med showet "Latterlig Livredd" med Tommy Steine. Hun dro i 2015 til Grønland (GRL) og danset i hip hop forestillingen «IDentiD» med anerkjente Tony Stone (LA) som koreograf.
 
Siden 2014 har hun undervist hip hop, moderne, jazz og klassisk ved profilerte danseskoler som Terpsi Dansestudio, Follo Folkehøgskole, Bølgen Dansestudio, Allegro Ballettstudio, Spinn Dansestudio og på videregående skole.
 
Nyeste, store oppsetning var sommer 2018. Da var hun med Radix, i Macau (CHN) og representerte Norge blant mange andre nasjoner, på "International Youth Dance Festival".
 
Følg Lisa Marie på INSTAGRAM

VINTER OG VÅR 2024

  • Ledige plasser
  • Få ledige plasser
  • Fullt - meld deg på venteliste