Pedagoger

Giske Espeland

Underviser i jazz, barnedans, body work og jazzballett for voksne

Giske er utdannet ved Norges Gymnastikk og Turnforbund og ved Den Norske Balletthøyskole. Hun er grunnlegger, eier og daglig leder av Vinderen Dansestudio, som har blitt hennes liv. Vinderen Dansestudio ble etablert i 1986 og Giske har siden den gang engasjert seg i undervisning for små og store barn. I 16 år har hun hatt koreografi og regi ansvar for den årlige elevforestillingen, hvor overskuddet alltid går til Kreftforeningen. Hun har koreografert og danset i cabaret gruppen «Gledespikene» som turnerte 6 år i inn og utland. I 1998 startet hun Kompaniet, og dette har blitt en suksess for dansestudio.

Maria Bratteli

Underviser i klassisk ballett, barnedans, jazz og moderne

Maria har sin pedagogutdannelse; MA i Dansepedagogikk fra Middelsex University i London, Licentiate -ISTD i Cecchetti Classical Ballet og DDE -ISTD Modern Theatre Dance, fra KSdance, i Warrington, England. Hun er sertifisert eksamenspedagog i Cecchetti metoden under ISTD og underviser barn, unge og de som ønsker å ta lærer utdannelse innen metoden. Hun er grunnlegger av Cecchetti Norge. Maria holder seg oppdatert via årlige sommerskoler i Cecchetti ballett i England og har fått utdelt to videreutdanningsstipender (2012+2016) til videre fordypelse innen metoden av the Cecchetti Society i England. Hun har tatt NIH Fitness instruktør utdannelse fra Norges Idrettshøgskole og også studert ved Bårdar Akademiet i Oslo. Maria har undervist dans til barn og voksne siden 2000 ved diverse danseskoler, blant annet; Stage Door Dance Centre, KSdance, Bajazz, Dansesonen og Oslo Musikk og Kulturskole. Hun har vært her hos oss på Vinderen Dansestudio siden 2006. Hun var med å startet Avdeling Bygdøy i 2008 og hadde hovedansvaret der frem til 2011. Maria startet BaViDa i 2012 (da; Ballettkompaniet) som er ekstra klassisk trening for dedikerte elever, hun koreograferer fast for Kompaniet, og jobber på kontoret på Vinderen.

Tone Karoline Stolsmo

Underviser i klassisk ballett, jazz og funk

Tone Karoline har sin pedagogutdannelse Associate, ISTD i Cecchetti Classical Ballet og er utdannet ved danselinjen på Bårdar Akademiet hvor hun ?var ferdig sommeren 2008. Som utøvende danser har hun bl.a hatt ?hovedroller ved Operaen i Kristiansund, danset i Oslo Rådhus ved flere ?anledninger, deltatt under CODA festivalen, samt danset i en rekke ?operaer og operett ved OIK og i Sandefjord. Tone Karoline er en allsidig pedagog og i tillegg til undervisning på Vinderen Dansestudio og Avdeling Bygdøy har hun også klasser på Asker Dans og Ballettskole, ved MBDS og Tustna- og ?Smøla kulturskoler. Hun holder nå på med å sertifisere seg som eksamenspedagog i Cecchetti metoden.

Emilie Hetleøen

Underviser i barnedans, jazz, ballett, hiphop, ragga fusion, musikal, high heels, barnedans og funk.

Emilie er fra Bergen og gikk danselinjen på videregående. Hun har utdannelsen sin fra Norges Dansehøyskole (2014), med fordypning i jazzdans. Hun har gjort gjort koreografier av blant annet Kristine Melby, David Byer og Scott Ewen. Emilie startet som pedagog på Vinderen dansestudio høsten 2015, på avdelig Bygdøy og fra høsten 2016 har hun også undervist på Majorstuen og Vinderen. Emilie underviser i barnedans, barnejazz, funk, jazz og ragga, og har koreografert for Kompaniet. Emilie har nå hoved ansvaret for avdeling Bygdøy og Majorstuen, i tillegg til å være ansvarlig for årets Kompaniproduksjon. 

Ninni Handal

Underviser i barnedans, jazz, ragga fusion og funk.

Ninni er utdannet dansepedagog ved Universitetet i Stavanger (2008). Etter endt utdannelse har hun blant annet jobbet som faglærer i dans ved universitetet i Stavanger (idrett grunnfag) og undervist små og store ved Steps dansestudio, Jump dansestudio og Sunde skole. Ninni har vært med i diverse oppsetninger for blant annet Redken, Viking fk og Kulturhovedstaden 08. Hun har koreografert for blant annet Rogafest 09. I mange år har Ninni deltatt i dansekurs i St. Cyprien, Frankrike, med hoved vekt innen Jazz art, Matt Mattox stil. 

Benedicte Victoria Lütken

Underviser i jazz og moderne

Startet sin utdanning på ballettlinjen på fagerborg skole. Ble nå nylig uteksaminert fra Balettakademien i Stockholm med hovedfag i jazz, ballett og moderne. Har jobbet med/gjort koreografier av bl.a Subjazz (Karl og Knut), Johan Inger, Val Suarez, Nina Lill Svendsen m.m
Begynte å undervise på Vinderen Dansestudio September 2011 med barn helt ned i 4-års alderen. Jobber både som danser, pedagog og vikar for barn og unge i alle aldre.

Christina Sole

Underviser i funk, ragga fusion og jazz

Utdannet danser fra Bårdar Akademiet 1995-1998. Jobbet som dansepedagog ved Bårdar Akademiet, Bårdar Danseskole og danselinjen til Treider videregående skole.
Christina underviser her på Vinderen Dansestudio i Funk, Mini Ragga og Ragga Fushion. Når hun ikke underviser i dans jobber hun som Massasjeterapeut hos Vinderen Hud og fotterapi.

Stine Lyngås

Underviser i Commercial, Ragga Fusion og High Heels

Stine Lyngås har bachelor i dans og pedagogikk fra Den Norske Balletthøyskole i Oslo hvor hun gikk ut våren 2006. Stine har konkurrert i cheerdance og cheer hip hop med Intros cheer crew i 10 år, og har blitt Norgesmestere flere ganger, sølv i EM og bronse i VM. Hun har danset på flere store show som spellemannsprisen, åpning av Telenor arena ,VG-lista topp 20 rådhusplassen + turné og danset fast for NRK i 2 år. I 2013 deltok hun i Hip hop international i Las Vegas med Intros. Stine har undervist på danseskoler i Kongsberg, Bærum, Oslo og Stavanger. Nå danser Stine i Glow dance company og underviser på Studio 3 i Kongsberg og på Vinderen.

Irlin Finsådal

Irlin er en allsidig Hip Hop danser som startet sin profesjonelle dansekarriere i en alder av 16år. Som koreograf har hun jobbet på store sceneproduksjoner som Spelemann på Taket, Jesus Christ Superstar, Tommy Steines «Latterlig livredd» turnè, fire juleshowsesonger på Rica/Quality Hotell i Østfold og skandinavias største MJ-tribute «The Thrill of Michael Jackson». Irlin har også jobbet i musikkvideoer for flere etablerte artister og vært bakrunnsdanser på tv-programmer for ulike produksjoner. Som scenisk danser har hun blitt invitert til å opptre i både inn og utland. Hun var i 2012 gjestedommer på NRKs underholdningsprogram «Popstokk» og gikk som 16åring til semifinale i Norske Talenter som selvlært solistdanser. I tillegg har hun spilt inn (motion capture) danseanimasjoner for store og internasjonale PC-spill og deler aktivt dansesnutter til nærmere 50.000 følgere på sosiale medier.

Som urban danser har hun ingen offisiell danseutdannelse, men har etter 10år bygget opp et bredt dansevokabular og erfaring gjennom produksjoner og innad i dansemiljøet. Hun har reist mye til både USA og rundt i Europa for å slukke sin tørst etter utvikling og har holdt egne workshop og klasser innen ulike Hip Hop stiler på dansestudioer over hele landet. Deriblant faglige workshops i urbane dansestiler for både dansepedagoger og dansekompanier. Irlin underviser fast i på en rekke studioer i Oslo samt er danser og kompanileder for det profesjonelle hip hop-kompaniet Radix. Hun blogger også aktivt om dans i ulike former og tar egen fordypning i urban dansehistorie. Hun elsker å dele sin lidenskap med elever i alle aldere og setter stor vekt på at en danser har med både teori og hjerte inn i hver bevegelse.

Marianne Berg Nødtvedt

Marianne er ny hos oss høsten 2017

Marianne er utdannet dansepedagog fra Iwanson International School of Contemporary Dance i München. Tidligere gikk hun på Spin Off forstudium i dans og danselinjen på Langhaugen vgs.

Hun har jobbet som pedagog, frilans danser og koreograf i Bergen de to siste årene og undervist på studioer som Bergen Dansesenter og B’Hiphop og jobbet med dansegrupper som MixMasterCru og Schang Dance Productions. 

Hun har reist mye til byer som Los Angeles, New York og London for å fortsette å utvikle seg som danser og ta med ny inspirasjon tilbake til Norge og klassene hennes. 

Elise Bakke

Elise har Bachelor i dans fra Norges Dansehøyskole med jazz som hovedfag. 

Mina Johannesen Sannes

Mina har Bachelor fra Norges Dansehøyskole  med fordypning i jazzdans.  Har også lang erfaring i Rytmisk Gymnastikk 

Elise Aabakken

Underviser i: jazz, ragga fusion, og treningsklasser

Elise Aabakken er utdannet danser og dansepedagog fra Universitetet i Stavanger, etter ett år på Spin Off Forstudium i Dans i Oslo og før det Fagerborgs Ballettlinje. Etter utdannelse jobbet hun med den norske koreografen Anne-Linn Akselsen med hennes kompani Human Works i Belgia, samt hadde forestillinger i Tyrkia, Romania og rundt om i Norge, blant annet ved Coda festivalen. Hun har gjort forestillinger med Ars Poetica dansekompani, med koreograf Martine Hammervold-Austinat samt jobbet ved ulike sommerskoler og aktivitetsdager som dansepedagog. I tillegg har hun vært på med ulike events, VG lista Topp 20, musikkvideoer, hårshow og flashmobs. Hun har også jobbet i Disneyland Paris som danser og karakter-utøver. Elise begynte å danse på Vinderen dansestudio da hun gikk i 5.klasse og danset i kompaniet i årevis og er veldig glad for å være tilbake! Hun underviser i vår i Jazz og Ragga Fusion og koreograferer for Kompaniet.

Er i permisjon høsten 2017 - Hun reiser til Disney Paris og har fått rolle som Prinsesse!!!!- Gratulerer

Dina Moen

Utdannet fra ballettlinjen ved Fagerborg videregående skole og Kunsthøgskolen i Oslo, med BA i moderne- og samtidsdans. Har jobbet med bla Hege Haagenrud og Kristin Helgebostad, i tillegg til egne soloprosjekter. Koreografert for Sandvika barne- og ungdomsteater.

Dina underviser på Vinderen Dansestudios avdeling på Bygdøy og på Ballettskolen i Ski. Underviser i moderne, jazz, ballett, funk og barnedans.

Dina studerer høsten 2017 og våren 2018 pedagogikk og har permisjon den tiden. 

Hanne Svarliaunet

Hanne er utdannet ved Den Norske Balletthøyskole, har bachelor i dans og pedagogikk med fordypning i moderne dans og samtidsdans. Hun har også studert ved Dance New Amsterdam i New York, fortrinnsvis i moderne dans.
Hanne er medlem i dansekompaniet Komma Danseteater og Aktuell med forestillingen ”Sofasamfunn” i Den Kulturelle Skolesekken i Vestfold. Hun har gjort stunt på Operataket med utdrag fra forestillingen, vist på NRK TV.
Hanne har danset i blant annet ”Tolerance of Delay and Forceful Exertion” av Oliver Steele, New York, og stykket ”Kick” av Tharan Revfem, og hun har koreografert og danset i stykket ”The Banshee” med Tønsberg Irish Dance Ensemble. Hanne vil nå undervise ved avdeling Majorstuen fra våren 2014!

Karin U-S Berg

Underviser i Yoga

Hun har bakgrunn som dansepedagog på Vinderen Dansestudio, men jobber nå som yogalærer på heltid ulike steder i Oslo. Hun har utdannelse fra Norges Balletthøyskole, Norges Idrettshøyskole og to fulle yogalærerutdannelser, Ashtangayoga og Viryayoga. Begge yogaformene går inn under dynamisk yoga og på Vinderen jobber hun med Viryayoga som blir tilrettelagt for de ulike gruppene og elevene. Yogaklassene er delt inn i rolig dynamisk yoga og dynamisk yoga. Hun underviser en av de få klassene med senioryoga i Oslo hvor yogaøvelsene er spesielt tilrettelagt med blandt annet bruk av vegg og barre for bedre balanse. Karin bruker mye av sin erfaring som dansepedagog i undervisningen av yoga. Alle elever blir sett og får tilpasset undervisning. Hun har som mål at alle skal føle mestring, uansett hvilke forutsetninger de har.

Jane Hveding

Kreativ dans for godt voksne 60 år+

Jane Hveding er både danser , koreograf og pedagog. Hun har bl.a koreografert for Kompaniet på Vinderen Dansestudio men har mange store betydningsfulle forestillinger bak seg.

Jane Hveding er en norsk danser, koreograf og bildekunstner.

Hun er utdannet i pedagogikk ved Universitetet i Oslo og dans/drama ved London College of Dance and Drama. Hun har koreografert for flere teatre og etablert sitt eget Jane Hveding Danseproduksjon på Frysja, et firma som har utviklet rundt hundre verk. Hun har vært lærer ved Den Norske Operas ballettskole, Norges idrettshøyskole, Kunsthøgskolen i Oslo og Fagerborg vgs.

 Hennes malervirke innbefatter utdanning ved Nydalen kunstskole (2006–08) og separatutstilling (2008).

Tracey Moss

Klassisk Ballett, Stepp

Tracey Moss, Deputy Principal Junior School
FISTD (Tap Branch), LISTD (Cecchetti Ballet) Holder of the Enrico Cecchetti Diploma IDB (Spanish Dance Society, Lecturer of Level 6 Diploma, over 26 years with KS Dance.

 

Tracey Moss, daglig leder for kveldskolen til KSD

Tracey Moss jobber til daglig på KS Dance i Warrington, England. Hun har Fellowship status (FISTD) i Cecchetti Classical Ballet og i stepp. Hun har the Enrico Cecchetti Diploma (høyeste danseeksamen) og IDB (lærer eksamen innen Spanish Dance Society. Hun underviser dans og teori klasser for Level 6 Diploma (Bachelor nivå). Tracey har over 28 års erfaring med undervisning av dans for barn og studenter.