Yoga

Viryayoga er en dynamisk yogaform som vektlegger biomekanikk, kroppens naturlige bevegelse. Klassene inneholder styrkende og mykgjørende øvelser som fremmer stabilitet og sunn bevegelighet.
Timen begynner sittende med fokus på ro og pusteoppmerksomhet gjennom enkle strekkøvelser. Alle klasser inneholder Solhilsen, stående øvelser og sittende øvelser og avsluttes med avspenning på gulvet.

Virya dynamisk, onsdag 19.00-20.15 og fredag 9.00-10.15 passer for deg som er kjent med grunnøvelsene i yoga og ønsker å bli kjent med kroppens muligheter mer muskulært samtidig som du lærer opprettholde ro i pust og sinn.

Virya rolig dynamisk, mandag 9.00-10.00, er for deg som vil jobbe i rolig tempo for dyp tilstedeværelse i kropp og sinn.

Virya Senior, onsdag/ fredager 11.00-12.00, er for deg som ønsker tilrettelagt yoga. Vi jobber stående mot vegg for styrke og balanse og gulvøvelser for stabilitet og bevegelighet. Alt gjøres med rolig pust og rolige øvelser. Klassen avsluttes med avspenning på gulvet.

Husk alltid å sjekke timeplanen for ev endringer .  Den finner du under timeplan og påmelding. Velkommen til prøvetime om du vil.