KOMPANIET

 

Vinderen Dansestudio har sitt eget Kompani som består av dyktige dansere, fra 7 trinn og oppover. Kompaniet ble startet i 1998, opprinnelig et tilbud til de danseglade barna som ønsket noe mer enn den ukentlige treningen. Med årene har dette blitt kjempepopulært blant våre elever, som videre har ført til forskjellige oppdrag og en stor årlig forestilling. Nytt av i år er treninger i ukedager, for å avlaste helgetreninger og få mer kontuinitet i arbeidet. Kompaniet trener en time hver mandag og tirsdag, samt en helg i måneden fra september til mai. Timeplan for dette legges ut fortløpende på kompaniets egen side. 

Har du lyst til å bli med i Kompaniet?
Print ut og fyll ut søknad og send den på mail til dans@vinderendansestudio.no eller lever direkte på kontoret. Du må danse på Vinderen Dansestudio minimum 2 klasser i uken hvor en av danseklassene skal være en teknikk klasse i jazzballett eller klassiskballett.Vi har kompanitrening fast for de ulike gruppene på tirsdager som er obligatorisk. Samt at det er ønskelig at du kan komme på trening så mange mandager fra kl 20.00 -21 som vil være en felles klasse med diverse koreografier. All trening i helegne som er satt opp er en viktig del av det å være med i Kompaniet. Både for samhold, progresjon og produktivitet av årets forestilling er det viktig at du bidrar. Vi vil at alle skal føle et eierskap til og være stolt av Kompaniet.  Du må ha startet i 7.klasse for å ha mulighet til å bli med.  Her finner du skjema for søknad om opptak til i Kompaniet sesongen 2017-2018. Søknadsfrist 20.september 2017. Klikk her for søknadsskjema for opptak i Kompaniet 2017/18. 

Gruppeinndelinger og treningstider blir lagt ut så fort vi har oversikt over dansere og koreografer for oppsetning 2017-18. 

Gruppeinndeling Kompaniet 2017/18

Oversikt over årets treningstider høsten 2017

Oversikt over årets treningstider våren 2018

Billetter til årets forestilling på Latter, Holmens gate 1, kjøpes via Ticketmaster.no

Studieturer

Klikk her for betaling av kompaniet, Kompaniet er et ekstratilbud og er derfor i tillegg til vanlige klasser.

Blir du med i et av våre dansekompanier, finner du betaling av kompaniet på timeplanen for dette. Kompaniet har en egen produksjon som varer hele skoleåret 2017/2018 og skal derfor betales i sin helhet uten innblanding av andre danseklasser eller rabatter. Antall danseklasser du måtte danse ellers i uken, kjøper du uavhnegi av Kompaniet. Makspris gjelder kun vanlige danseklasser og er ikke i kombinasjon med Kompaniet. 

Finn oss på sosiale medier @kompanietvds, del og lik #kompanietvds Kompaniets egen Facebookside